De binnenkoer

Op de binnenkoer kan er gezellig…bij lange zomeravonden…bijgepraat worden op de bank of in de ligstoel met een biertje of een streekdrank. Het kan de aanloop zijn tot een etentje in open lucht. Bourgondiërs zoals wij zijn laten zich hiertoe leiden en zijn hierop voorzien.

De muren in vakwerk, de staldeuren en de bloemen vormen hiervoor het decor.

_DSF6711.jpg
 
_DSF6787.jpg

De woonplaats

De woonplaats is bijzonder ruim en bestaat uit 2 delen. Het salon rond de robuuste schouw, de lijsten aan de muur, de verlichting en het 18de eeuwse meubilair met lage en hoge kasten blijven de sfeer trouw. Een sfeer die niet dwingt, die geen plaats biedt voor een haastige passage.

_DSF6879.jpg

De keuken

De ingerichte keuken die uitgeeft op de middenkoer blijft de sfeer van weleer trouw. Voorzien van de nodige toestellen ( o.a vaatwasmachine) geeft ze met haar eethoek de ruimte om in een gezellige sfeer de nodige tijd aan tafel door te brengen, wat zo eigen is aan het landelijke leven.

_DSF6913.jpg

Thérèse Bugnet

_DSF6930.jpg

Claire Matin

_DSF6937.jpg

Kathryn Morley

_DSF6906.jpg

Badkamer

_DSF6739.jpg

De tuin

Een niet alledaagse combinatie van een boomgaard met een rozentuin vormt het verlengstuk van ‘t Hof. De kersenbomen die zo typisch zijn voor de streek verzoenen zich in een haast perfecte harmonie met klassieke rozen die garant staan voor hun heerlijke geur